Predjedlá a polievky

Zapojte zmysly a skúste výber z našich predjediel a polievok

Rosenthal catering
Hlavné jedlo

Hlavné jedlá

Ponuku hlavných jedál tvori hotové jedlá a široká ponuka jedál „á la carte“ /na objednávku z karty/. Špecialitou šéfkuchára je Rib eye steak – pečený s cuketou a šalotkou a ochutený s cesnakovo-bylinkovým maslom.

Dezerty

Dezert ako pomyselná čerešnička na torte, áno musíte v Penzióne Rosenthal si môžete pochutit na ponuke dezertov a múčnikov podľa dennej ponuky – vždy s ohľadom na čerstvosť. Ponuka dezertov sa líši podľa sezónnosti.

Dezert Restauracia Rosenthal

vínna karta

vina_kateg_1101x531

Vínna karta

Vínna karta je tvorená lokálnymi i špičkovými regionálnymi vinármi – od „domáceho“ vinára určite vyskúšajte Iršai Oliver /Pavol Šulan/. Jedno z najlepších roséčiek Cabernet Sauvignon /Juraj Zápražný/ určite poteší a osvieži každý slnečný deň a z červených vín určite odporúčame Pinot Noir – Selection /Mavín/ – kompletná ponuka sa zobrazí po kliknutí na obrázok.